1980 óta működő cég minőségi szolgáltatása

SZŐNYEGTISZTÍTÁS

porolás, biotisztítás, mélytisztítás, kárpíttisztítás, szagtalanítás, fertőtlenítés, szegés, javítás

TECHNOLÓGIA

A Tisztaszőnyeg Szőnyegtisztításnál a szőnyegek a legszigorúbban ellenőrzött folyamaton mennek keresztül. Szakembereink mindig a szőnyeg fajtájának megfelelő tisztítást választanak.

Rendszerezés

Minden beérkező szőnyeg egyedi azonosítóval kerül számítógépes nyilvántartásunkba melyet innentől kezdve folyamatosan nyomon követünk.

Porolás

A tisztítási folyamat száraz porolással kezdődik. A szőnyeg egyedileg fejlesztett porológépre kerül ami percenkénti 6000 mikro rezgéssel a szőnyeg legmélyéről is eltávolítja a lerakódott szennyeződéseket, atkákat, atkatojásokat és port.

Mélytisztítás

A következő lépés a vizes mélytisztítás. Speciális körkefés szőnyegtisztító gépeinkkel a szőnyegen lévő foltokat, befilcesedett szennyeződéseket távolítja el. A speciális szőnyegtisztító vegyszerek a makacs foltokat is hatékonyan de kíméletesen kezelik. A szálakat a gép felfrissíti, felállítja így a szőnyeg újszerű állapotba kerül. A legmakacsabb foltokat szennyeződéseket külön kezeljük.

Vákuumos mélymosás

A harmadik fázisban a szőnyeg legmélyére eljuttatott vegyszert és a fellazított szennyeződéseket távolítjuk el vákuumos berendezésünkkel. A gép nagy mennyiségű vizet juttat a szőnyegbe így az előző fázisban fellazított szennyeződéseket és vegyszert tökéletesen kimossa. Rendkívül erős vákuuma a szőnyeg teljes mélységét képes hatékonyan kitisztítani.

Szárítás

Végül szőnyegét kíméletesen szárítjuk, majd csomagoljuk, így újult állapotban kapja vissza szőnyegét.
anim
kefe
szonyeg
 
Cimkefelhő: szőnyegtisztítás érd szőnyegtisztítás budaörs tisztító tisztaszőnyeg szőnyegtisztítás esztergom tisztítás szőnyegtisztító rojttisztítás biotisztítás fertőtlenítés szőnyegtisztítás dorog mélytisztítás szőnyegszállítás szőnyegtisztítás szagtalanítás szőnyegtisztítás győr esztergomi szőnyegtisztító bio szőnyegtisztítás szőnyegszegés háztól házig szállítás szegés